Hvem er vi

I Aabenraa Børnehus er der mange dejlige børn, som dagligt leger, hygger, læser, tegner, maler, spiller og har det sjovt. Inde i børnehaven er der 3 stuer, der er en grøn stue til de store børn og der er blå stue til mellemgruppen samt gul stue til de mindste.

Vi har et lækkert køkken og skønne fællesarealer, med læse/hyggekrog. Der er et stort værksted med mulighed for at være kreativ. Vi hygger på egne stuer, men leger også på kryds af huset. Der er voksne over hele huset, der er i blandt børnene og nyder at være en del af børnenes hverdag. De leger, synger, lægger puslespil, leger i lege køkkenet eller i dukkekrogen. Der er plads til at køre med biler og bygge huse af blokke.

Der er i løbet af dagen rig mulighed for at udfolde sig via leg og aktivitet. Vi har en skøn legeplads med rig mulighed for at klatre, cykle, gynge, lege i den store sandkasse, hoppe, danse, spille fodbold samt andre udendørs aktiviteter.

Vi er centralt beliggende i Aabenraa, dette åbner muligheden for at alle kan benytte institutionen som ikke kun bor i byen, men som også arbejder i byen.

Børn og Personale

Aabenraa Børnehus er normeret til 46 børn. Der er 8 fastansatte pædagoger, pædagogmedhjælpere, vikarer samt studerende.